Hockey Manager vanaf volgende week weer open!

De Hoofdklasseteams staan na een winterslaap weer in de startblokken, want aankomende zondag worden alweer de eerste wedstrijden in de Hoofdklasse gespeeld. Dit zijn weliswaar nog de inhaalwedstrijden van de heren van zondag 28 november, want zondag 6 maart gaat de tweede seizoenshelft voor zowel de heren als voor de dames pas echt officieel van start.

Nu de heren van de Hoofdklasse zondag weer mogen beginnen, betekent dit hetzelfde voor ons online game Hockey Manager. Omdat de wedstrijden van aanstaande zondag inhaalwedstrijden zijn, kunnen spelers hun team nog niet aanpassen en wijzigen; het spel wordt uitgespeeld zoals het op zondag 28 november is geëindigd. Spelers hoeven dus nog niet in actie te komen. Begin volgende week zullen dan de laatste vijf weekwinnaars van de laatste speelronde van 2010 bekend gemaakt worden die de prijzen van Malik in ontvangst mogen nemen.

Wanneer de weekwinnaars bekend gemaakt zijn, zal het spel weer heropend worden en kan iedereen beginnen met spelen voor de speelronde van zondag 6 maart.

Ondanks dat spelers hun team op dit moment nog niet kunnen wijzigen en aanpassen, kan iedereen zich wel gewoon inschrijven voor de start van de tweede seizoenshelft.

Comments (1)

  1. IDEE: Kunnen we de spelers in het spel die al gespeeld hebben laten staan in het team en de rest mogelijk aanpassen???

    Nu zijn er spelers wel of niet bij die er voor de winterstop wel of niet bij waren!! Dit is misschien FAIR.

    Als je bv Peters van Tilburg in je team wilt hebben kan dat niet, als je Bazeley hebt als keeper van Tilburg heb je pech want hij land pas dinsdag in Nederland.

Reageer