Hockeybond presenteert bid voor WK 2014

Hockeybond KNHB presenteert maandag bij de internationale hockeyfederatie FIH het bidbook voor de organisatie van de wereldkampioenschappen in 2014. De presentatie vindt plaats tijdens het jaarlijkse congres van de FIH in het Zwitserse Montreux.

De KNHB wil het WK voor mannen en vrouwen gelijktijdig organiseren in het stadion van ADO Den Haag, van 2 tot en met 15 juni. Na de presentatie en toelichting geeft de evaluatiecommissie een advies aan het bestuur. De FIH zal naar verwachting later deze week bekendmaken waar de WK’s plaatsvinden.

Engeland is de enige concurrent van Nederland.

Bron: Eindhovens Dagblad

Comments (2)

  1. Met welke bondscoaches dan? Immers, als we geen goud halen op de Olympische Spelen vliegen die bondscoaches er weer uit. Suggestie? Bert Bunnik met Ties Kruize als assistent!

  2. Tja! Ik durf er geld op te zetten dat het wk “gewoon’ naar Engeland gaat!! Zij willen hockey meer op de kaart zetten en het olympisch stadion na london 2012 blijven gebruiken. Ideale plek dus! London grote stad, wereldstad. En daarbij komt ook nog dat er veel indiers wonen. En is toevallig net niet een grote hoofdsponsor van de FIH uit India afkomstig?

Reageer