Hockeyers Den Bosch verslaan HGC in Wassenaar

De hockeymannen van H.C. Den Bosch hebben goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De ploeg van coach Marc Lammers won zondag uit met 1-0 van HGC uit Wassenaar.
Bas Cambell scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de overwinning op HGC klimt Den Bosch naar de tiende plaats. Hurley staat op de twaalfde en laatste plek en loopt gevaar direct te degraderen uit de Rabo Hoofdklasse.
Bron: Omroep Brabant

Comments (12)

 1. Nu nog naar plek 9!!!!

 2. Ti-ta Tovenaar!

 3. Ongelooflijk knap wat Lammers presteert en voorelkaar krijgt. Chapeau!

 4. Kwaliteit heeft een naam. Mastercoach ben je door heldere doelen te stellen, verwachtingen te managen en alle krachten professioneel te bundelen. Vanmiddag zagen we op de Roggewoning nog een voorbeeld hoe dat gaat, voor de wedstrijd spreekt Marc Lammers in klare taal de aanwezige Bosche supporters toe. Zijn boodschap is duidelijk: alleen sportieve uitingen naar spelers en arbitrage. Het resultaat spreekt weer boekdelen. Succes gegarandeerd.

 5. Frank Hagemans

  Lammers verdient het om ook maar de rol van Van Ass over te nemen. Hebben we tenminste nog kans op een medaille in Londen!!

 6. Het gaat nu om ego’s en de beperking van schade daaraan. Hoe de eervolle aftocht te organiseren. Lammers is een man voor de toekomst.

 7. Stel dat ze die 3 punten weer terug krijgen dan staan ze gewoon 7e. Hoe bizar kan het lopen…

 8. Wat een publiek gister van Den Bosch!! Volgens mij zelfs met een speciale bus naar Wassenaar gekomen. Krijg steeds meer sympathie voor deze club die echt leeft bij de leden, ook bij uitwedstrijden! Zondag Schaerweijde thuis voor deze mannen, wordt vast weer een feestje! Ook chapeau voor de begeleiding, Marc Lammers, Steijn Spreij, Marthijn Teunissen en mentaal begeleider Huub v. Mackelenbergh! FK.

 9. Prachtig werk van niet alleen de begeleiding maar ook de spelers zelf. Interactie met publiek prachtig om te zien. Met zo’n aanhang speel je iedere wedstrijd als een thuis-wedstrijd, HGC was niet te horen!
  Bas Campbell heel sterk bezig trouwens, heel sterk aan de bal en constant in beweging. De manier waarop Marc Lammers zijn eigen aanhang inderdaad van tevoren aansprak was geweldig. Aanhang hield zich er ook goed aan, een keer een plagerig ‘scheids wij zagen het anders’ gehoord en verder alleen maar aanmoedigingen.

 10. Schaerweijde

  Mag Marc lammers en toekomstig bondscoach, onze red army ook voor de wedstrijd van zondag aanstaande toespreken!!! Verder zal het een leuke wedstrijd worden. May the best win! Tot zondag Den Bosch. Schaerweijde

 11. @Scharweijde

  Jullie 10supporters komt die wel even toespreken. Of komen jullie met meer?

 12. Black and Yellow

  @Schaerweijde. Zijn benieuwd naar jullie supporters. Hopen dat op zn minst jullie eigen spelers jullie kunnen verstaan want verder zullen jullie door ons overstemd worden! Tot zondag

Reageer