Hurley contracteert jong oranje speelster Juliette van Hattum


T&HC Hurley is verheugd te melden dat Jong Oranje speelster Juliette van Hattum een contract voor twee jaar heeft getekend bij de Hoofdklasse vereniging. Juliette komt over van HV Push en gaat studeren in Amsterdam. In het verleden is zo onder andere uit gekomen voor SCHC, Breda en Push. Juliette is na Maartje Cox de tweede versterking voor Hurley dames 1 voor het seizoen 2012 – 2013. Beiden tekenen voor twee jaar.
Hiernaast hebben Amber Berlijn en Pamela Raaff , twee jeugdige talenten van Rood Wit besloten om de overstap te maken naar Hurley. Zij zullen in eerste instantie gaan spelen in MA1.
Bron: Persbericht Hurley

Comments (9)

 1. Weer een voorbeeld van de interessante relatie tussen clubbegeleiding met bondswerkzaamheden en spelersbewegingen….

 2. @Dmitri Hier kan je toch niks aan doen? Twee jong oranje speelsters binnen halen blijft toch wel de taak en de wil van beide partijen. Blijkbaar heeft Push niet de capaciteiten om dit tweetal te behouden…

 3. Vlugge Japie

  Beide spelers hebben ook blijkbaar niet de wil om met hun ploeg aan promotie te werken. Zonde.

 4. @vlugge japie: als je goed leest staat er dat ze gaat studeren in Amsterdam, niet zo raar dat ze dan ook gaat hockeyen in Amsterdam dacht ik zo….

 5. Maak je niet druk, jonge dame speelt helemaal nog niet in jong oranje en hurley is voor haar dus een mooie opstap. Hoofdklassehockey is andere koek en als je binnen 2 dagen moet beslissen van je trainer dan zeg je snel ja

 6. Goeie speelsters voor hurley en logische keus als je met jonge Nederlandse speelsters wilt werken. Echter wel jammer voor push inderdaad.

 7. Van Hattum is niet de laatste jong Oranje speelster die naar Hurley vertrekt.

 8. Daar zou jvdb nog wel eens gelijk in kunnen krijgen.
  Jammer die bondcoaches die het niet kunnen scheiden.

 9. Ik baal er vanuit Push perspectief behoorlijk van dat dit soort speelsters vertrekken. Echter begrijp ik de keus voor Hurley wel. Daar laten ze jonge speelsters veel spelen en er zit een goede trainer. Ik snap de kritiek op de bondstrainers, echter speelt bijvoorbeeld Juul in Ned A en heeft die volgens mij nog nooit iets te maken gehad met (de coaches) van jong oranje. Zolang als de bondscoaches 2 petten dragen zul je dit houden, logisch. Dit kun je alleen voorkomen door bondscoaches fulltimers te maken om zo belangen verstrengeling te voorkomen.

Reageer