IHC Titans organiseert interland Oranjedames

Op 27 januari 2011 vindt in Sportstad Heerenveen de zaalhockey interland plaats van de Oranje Dames. De organisatie is in handen van Indoor Hockey Club Titans, Nederlands eerste zaalhockey club die als thuisbasis Sportstad Heerenveen heeft. IHC Titans heeft de eer gekregen om de officiële interland te organiseren. Uniek voor zo’n jonge vereniging en uniek voor Friesland dat deze gelegenheid in het Noorden van het land wordt gehouden.

De interland maakt deel uit van het voorbereidingsprogramma voor het WK in Poznan te Polen welke plaatsvindt van 8 tot 13 februari a.s. Een mooi WK omdat ook de Oranje heren zich hebben geplaatst voor dit WK.

De interland in Sportstad Heerenveen wordt gespeeld tegen de dames uit Australië die ook deelnemen aan het WK. In Sportstad zullen de laatste voorbereidingen worden getroffen voor de Oranje dames in aanloop naar het WK.

De toegang voor de interland is gratis en begint om 20.00 uur. Zaal is open vanaf 18:30 uur. Meer info kunt u vinden op www.ihctitans.nl

Reageer