Koop een spierbal voor Spieren voor Spieren

Kinderen willen spelen, sporten en … dromen over hun toekomst. Voor 20.000 kinderen in Nederland is de toekomst onzeker. Deze kinderen lijden aan een spierziekte. De Stichting Spieren voor Spieren is een fondsenwervende organisatie voor kinderen met een spierziekte. Er is veel geld nodig voor snelle diagnose, behandeling en onderzoek. Kinderen overlijden vaak vroegtijdig aan een spierziekte. Spieren voor Spieren helpt spierziekte de wereld uit!

Holland Hockey House, huisleverancier van vele hockeyverenigingen, komt in actie en ondersteunt de stichting met de verkoop van de Spierbal. Een hoge kwaliteit PVC-hockeybal. Op iedere bal staat het logo “Spieren voor Spieren”. Van elke verkochte doos met 120 hockeyballen zal ten minste een bedrag van € 50,00 gedoneerd worden aan onze stichting.

De donatie van Holland Hockey House zal gebruikt worden voor o.a. de volgende projecten:

>Diagnostisch Spieren voor Spieren Kindercentrum

>Lopende en nieuwe wetenschappelijke onderzoeken naar spierziekte in Nederland

>Innovatieve projecten zoals de armorthese (robotarm)

>Jaarlijkse “leuke dag weg voor kinderen”met spierziekte (Spieren voor Spieren dag)

Spieren voor Spieren roept iedereen op om deze actie met een warm hart te ondersteunen en tot aanschaf van één of meerdere dozen “spierballen” over te gaan.

Wilt u ook topkwaliteit ballen tegen de scherpst mogelijke prijs en tegelijk het sportiefste goede doel van Nederland steunen? Ga dan naar uw sportdetaillist en bestel de unieke Spierbal!

Reageer