Marloes Janssen volgend seizoen assistent van Toon Siepman bij MOP


In een persbericht vermeldt MOP dat Marloes Janssen volgend seizoen Karel Alferink zal opvolgen als assistent trainer/coach van Toon Siepman bij de Dames. Tevens zal Janssen de Dames uit Vught op mentaal vlak gaan begeleiden als ‘mental’ coach. Deze functie vervult zij ook in haar maatschappelijke carrière. Janssen was de afgelopen 5 jaar reeds assistent-trainer bij de vrouwen van MOP. Als speler was Janssen in het verleden 4 jaar actief bij Den Bosch waar zij landskampioen werd en vervolgens was zij 4 jaar lang speelster en aanvoerster bij de vrouwen van MOP.

Comments (7)

 1. Hockey fan

  Wat een leuk nieuws zeg! En heel erg verdiend al zeg ik het zelf. Al helemaal omdat ze ook al zo lang bij het team betrokken is. Gefeliciteerd en ik hoop dat er een nóg mooier jaar voor MOP aan zit te komen.

 2. Zeker leuk nieuws! Ik vind het als buitenstaander erg leuk te zien hoe ze op MOP het hockey benaderen zoals het ooit bedoeld is, met mensen van binnen de club en de hockeywereld, die er voor volle 100% voor gaan. En leuk dat ze hier ook meer gaan doen met mental coaching. wat een verfrissing in de HK! Succes dames

 3. Een goede opvolger! Echt clubmens.

 4. Goede keuze hoop ik voor MOP want de heer Alferink
  hoort gezien zijn commentaar tijdens een wedstrijd meer op een voetbalveld thuis dan bij
  MOP.Lees het wedstrijdverlag van MOP-LAREN in het
  Brabants Dagblad van 16 april j.l.

 5. hockeyyyyy

  Fan. Wat een zinloze reactie. Het gaat hier over de nieuwe assistent trainer en dit soort commentaar heeft nul meerwaarde. Ik vind het een goed keuze van MOP. Net zoals Karel Alferink een hele goede was en nu aan zijn volgende mooie avontuur gaat beginnen. Veel succes en plezier aan allebei toegewenst.

 6. Vlugge Japie

  @hockeyyyyy. Niet zo happen zeg. @fan! bedoelt zeer waarschijnlijk dat er behoorlijk de loftrompet wordt afgegeven op de nieuwe assistent. Terecht wel. Maar dat zijn we op HKH niet gewend.

Reageer