McRae met Hockeyroos op Champions Trophy

Bondscoach van de Australische hockeydames, Adam Commens, heeft zijn selectie voor de Champions Trophy bekend gemaakt. Zaterdag 25 juni om 16.30 uur zijn de Hockeyroos de eerste tegenstander van Oranje op het prestigieuze toernooi.

Commens begon maanden geleden met een nieuw traject door vele nieuwelingen aan zijn selectie toe te voegen. Pinoké-speelster Jacklyn McRae (foto) was er één van. De verdedigster heeft zich in de afgelopen tijd bewezen tegenover de bondscoach en mag zich nu tevreden stellen met een plekje in zijn selectie.

Routinier Nicole Arrold zal niet te bewonderen zijn tijdens de Champions Trophy. De centrale verdedigster van Pinoké is niet opgeroepen voor Australië omdat ze niet actief is geweest in de Australische competitie. Arrold zelf, die momenteel weer in haar geboorteland is, twijfelt op dit moment sterk aan haar hockeycarrière.

Selectie Australië
Madonna Blyth, Jade Close, Toni Cronk, Casey Eastham, Anna Flanagan, Marnie Hudson, Emily Hurtz, Kate Jenner, Rachael Lynch, Kobie McGurk, Jacklyn McRae, Ashleigh Nelson, Georgie Parker, Megan Rivers, Jodie Schulz, Jayde Taylor, Renee Trost, Jade Warrender, Kellie White.

Reageer