Nederlands elftal speelster Polkamp mist Champions Trophy

bondscoach van het Nederlands elftal dames, Max Caldas, heeft besloten Sophie Polkamp (Amsterdamsche H. & B.C.) niet mee te nemen naar de trainingsstage in Alicante in Spanje (8 tot en met 18 december 2011). De speelster kampt met een hardnekkige rugblessure. Ook gaat zij definitief niet mee naar de Champions Trophy in Rosario, Argentinië (28 januari tot en met 5 februari 2012). Polkamp blijft deel uitmaken van de Olympische trainingsgroep.

In overleg met teamarts Conny van Bentum is besloten om in Nederland te werken aan herstel.

De definitieve selectie voor de Champions Trophy wordt na de oefenstage in Alicante bekend gemaakt.

Comments (3)

 1. Polkamp geblesseerd en mist CT. Is Bos ook nog geblesseerd? Ik vraag me af hoe het centrum er dan uit zal zien?? Zeker nu Dijkstra ook niet opgeroepen is. Van Maasakker en Paumen? De Goede centraal achterin?

 2. Neem aan dat iedereen fit is !! Form is king,toch ?
  Bos is talentvol ,maar nog niet erg ervaren. Hoop dat zij in ieder geval fit genoeg is voor de CT,want die ervaring heeft ze nodig. Van Maasakker niet zo sterk misschien,Paumen wil vast niet achterin , die is veel te blij met haar nieuwe rol!! De Goede ambieert ook geen positie in de achterhoede.In het voorjaar gezien dat ze er toen met de pet naar gooide. Vervolgens nooit meer achterin gespeeld. Maar ze zal het zeker kunnen. Middenveld is leuker. Dijkstra was zo gek nog niet. In ieder geval ervaren en altijd bereid geweest om op diverse posities achterin en op middenveld te spelen.Ook als het minder leuk was!!
  Maar ja ,gedane zaken nemen geen keer. Caldas had zijn knopen moeten tellen . We gaan het zien.
  Beterschap Sophie. Die rugblessure zit er al jaren volgens mij,dus volhouden maar weer !

 3. Juist. dat is mijn punt. Paumen doet het super op het middenveld, net als De Goede. Van Maasakker is niet goed genoeg. Wie houd je dan nog over?

  Beterschap Sophie.

Reageer