Nieuwe ronde… nieuwe kansen

Zoals u misschien wel heeft gemerkt stond er de afgelopen weken een enquête op Hoofdklassehockey.nl. Een groot aantal lezers heeft dit ingevuld en daar zijn wij als redactie zeer dankbaar voor.
De uitkomst van die enquête heeft de redactie aan het denken gezet en heeft nieuwe plannen gemaakt voor 2013.
Uit de enquête bleek dat er behoefte is aan nieuws uit de top overgangsklasse. Om in die behoefte te voorzien, zal hoofdklassehockey.nl zich ook daarop gaan richten.
De redactie had het plan om een column op de website te plaatsen. Het verzoek van een column kwam ook uit diezelfde enquête naar voren. Een column van een nader te bepalen columnist zal online verschijnen bij de start van de tweede seizoenshelft.
Videosamenvattingen
We proberen na elke speelronde zoveel  mogelijk wedstrijden samen te vatten. Het kan zijn dat door slecht weer de wedstrijd op een ander veld wordt voorgezet. De video operator moet dan zijn opname staken, omdat er niet langs ieder veld een (veilige) videotoren staat.
Het forum
Wat hoofdklassehockey.nl zo bijzonder maakt, is het forum. Iedereen heeft de mogelijkheid om te reageren op een artikel. Het is goed dat er wordt gediscussieerd, echter willen wij iedereen verzoeken met respect op elkaar te reageren en niet onder naam van iemand anders, zoals onder een bekend persoon uit de hockeywereld te reageren.
Dan rest het de redactie alleen nog een gelukkig nieuw jaar toe te wensen.

  • CompetitiesDamesHerenHILHoofdklasseNieuwsZaalhockey
    Winterstop agenda

Reageer