Organisatie EHL zoekt vrijwilligers

Foto © Euro Hockey League - Frank Uijlenbroek

Op 22 april gaat de EHL op Bloemendaal van start. Voor de organisatie van dit prachtige evenement zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere dagdelen willen helpen. Velen zijn jullie al voorgegaan, maar we zoeken nog:

* Runners: A- en B-jeugd voor het bijvullen van tap en eetpunten

* Parkeerbeheerders: het grasveld wordt omgetoverd tot betaald parkeerterrein. Bij de ingang willen we graag 1 á 2 mensen hebben staan die de gasten verwelkomen en de betaling regelen.

* Parkeerwachters: er is niet veel ruimte en de auto’s moeten goed geparkeerd worden. Lijkt het je leuk, wellicht samen met je team, een dagje parkeerwachter te zijn, meld je dan aan. Ook hier denken we aan A- en B-jeugd

* Chauffeurs: van donderdag tot en met maandag zijn er 5 auto’s beschikbaar gesteld door de EHL voor het vervoer van de diverse officials. Van en naar Schiphol, de club en het hotel. Er is een schema en je hoeft niet de gehele dag beschikbaar te zijn. Hoe meer mensen zich aanmelden hoe makkelijker we het schema kunnen invullen.

* Opbouwers en afbouwers: drie dagen voor de EHL moet het gehele terrein in gereedheid worden gebracht. Naast de hulp van volwassenen is dit wellicht voor de jeugd een mooie mogelijkheid om de verplichte maatschappelijke schoolstage in te vullen. Na de EHL moet de boel uiteraard weer keurig opgeleverd worden.

Lijkt het je ook leuk om alleen, met een vriend of vriendin of zelfs met je hele team onderdeel uit te maken van de organisatie van dit super leuke en vooral ook spannende en sportieve evenement. Meld je dan snel aan via EHLvrijwilligers@hcbloemendaal.nl. Ook voor vrijwilligersvragen kun je hier terecht.

Reageer