OVK video: HIC Heren 1 is er klaar voor – Hoofdklasse Hockey Nederland

OVK video: HIC Heren 1 is er klaar voor

Ook in de overgnagsklasse gaan de teams weer van start. Aanstaande zondag ontvangt HIC Heren 1 de nummer vier van de kampioenspoule Klein Zwitserland. HIC heeft een filmpje gemaakt met hun doelstelling voor de tweede seizoenshelft en blikt alvast vooruit naar zondag 3 maart.

Comments (6)

 1. Kap eens met die HIC Propaganda jongens, leuk dat er wat vriendjes van jullie hockeyen maar dit slaat nergens op!

 2. terechte opmerking!

 3. HIC, afvalbak van hockeyers die het niet halen bij de hoofdklasse clubs in hun omgeving.

 4. Saskia Delfgaauw

  Meer dan 1.600 spelers in deze afvalbak… Er komt overigens de komende tijd nog meer HIC propaganda aan. Er is veel te melden vanuit onze mooie club. Heb ik al gezegd dat we nog meer teams zoeken voor in de afvalbak? HIC realiseert namelijk nog wel groei elk jaar. Of valt dat gewoon onder goed afvalbeheer? Om teleurstellingen te voorkomen. We doen wel aan gescheiden afval. Dus we nemen geen mix teams aan…

 5. amsterdam

  @Saskia, betreft heren 1. niet de club. deze site heet hoofdklassehockey.nl, dus jullie propaganda hoort hier niet thuis.

 6. Jantje uit De Haag

  Ik vind het wel mooi dat ze zich zo presenteren. En KZ, ach die probeert maar wat en zal er met het huidige team en begeleiding toch nooit komen. Zullen op deze manier veroordeelt zijn tot het spelen van een bijrol in de overgangsklasse. Jammer hoor. Eens zo goed, nu het lelijke eendje.

Leave a Reply