Peijs verruilt SCHC voor Pinoké

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

Bo Peijs (foto rechts) zal aankomend seizoen de selectie van Pinoké komen versterken, dat meldt de club uit Amsterdam in een persbericht. Het team van Etienne Spee is verheugd de 22-jarige middenvelder bij de steekneuzen te mogen verwelkomen.

Peijs speelde de afgelopen jaren voor de ploeg uit Bilthoven en was dit seizoen nog actief in play-offs.

Met Peijs heeft Spee zijn zevende aanwinst binnengehaald. Eerder werden Lisa-Marie Deetlefs, Shelly Russel, Pietie Coetzee, Lotte Bant, Lotte Sluiter en Saskia Reuhman aangetrokken.

Comments (9)

 1. Lekkere club voor eigen jeugd !!!

 2. wat een gelul arend
  de eigen jeugd komt heus wel in dames 1; moeten ze goed genoeg zijn (en ze komen eraan)

 3. Precies, de eerstvolgende lichting zit in MB en daar kun je niet nog twee jaar op wachten. Prima beslissing. Geen Zuid-Afrikaanse, dus goedgekeurd door moi. 😉

 4. Top reactie sjon !
  Ben benieuwd waar de selectie volgend jaar uit bestaat bij Pinoke.

 5. Sjon je hebt helemaal gelijk, pinoke heeft bij de meiden weinig goede jeugd! Dat is bij de jongens heel anders, verder is het wel een goede speelster die Bo Peijs! Zeker goed genoeg voor Pinoke, want bij schc kon ze het niveau duidelijk niet aan

 6. niet geheel correct Jan:
  MB1 finale NK
  MC1 finale NK
  MD1 2e district
  dat is dus niet weinig goede jeugd

 7. ANtiSjon

  Nou Sjon, dat gelul over hoe goed de jeugd wel of niet is. Probeer structureel vast te houden voor een aantal jaren! Paar van de meiden gaan lekker de stad ontdekken en laten daarbij een hun stick thuis. Er zijn er maar weinig die het halen!

 8. Sjon, de meisjes lijn van pinoke is gewoon niet goed genoeg, noem 3 speelsters die structureel zijn doorgebroken? Pinoke zal speelsters (moeten) blijven halen of je het nou wilt of niet..

 9. lotte bant
  kitty van male
  kikky collot descury
  bovendien is dit feitelijk totaal irrelevant
  de meeste hoofdklasseclubs halen spelers (hetzij in jeugd hetzij wat later; dat is ook helemaal niet mijn punt; het zal mijn geen hol interresseren hoeveel eigen jeugd er wel of niet doorbreekt en waar ze dat allemaal wel of niet niet doen: eerst gaan er weer een paar naar de kroeg en daarna moeten ze trouwens allemaal het bejaardenhuis in met rotte knieen)

Reageer