Pinoké-goalie Mars verklapt zijn Hockey Manager geheimen

Hockey Manager is duidelijk populair onder de Hoofdklasse-spelers. Was het vorige week nog Oranje Zwart-speler Mink van der Weerden die in de prijzen viel, en nam Laren-speler Roderick Huber de koppositie over in het totaalklassement, deze week was het Pinoké-goalie Diederik Mars die met 215 punten de wekelijkse top 5 binnenstormde. De sluitpost van de Amsterdamse hockeyers won daarmee een mooie prijs van Malik. In het interview verklapt Mars zijn Hockey Manager geheimen.

Foto © Ben Haeck - www.hockeyfotografie.nl

Welke spelers speelden er afgelopen weekend in jouw droomteam?
Ik heb veel spelers van Bloemendaal en natuurlijk Pinoké opgesteld, twee teams die de afgelopen weken hun wedstrijden gewonnen hebben. Belangrijke spelers in mijn team zijn Jamie Dwyer (Bloemendaal), Justin Reid-Ross en Eli Matheson (beide Pinoké). Zij zijn altijd goed voor doelpunten, en dus extra punten voor mij!

Wat was jouw tactiek?
Ik heb vooral gekeken naar de aanvallers die veel scoren, want dat levert mij lekker veel punten op. Ik heb de afgelopen vier weken alleen mijn team niet aangepast en daarmee het vertrouwen gegeven aan dezelfde jongens. Ook al scoorde Pinoké-spits Matheson bijvoorbeeld de afgelopen weken niet, deze week legt hij er mooi eentje in. Ik heb alleen wel één foutje gemaakt om Joost van der Vijfeijken niet in mijn team op te stellen, maar vanaf volgende week zal hij gaan schitteren in mijn team!

Blijf je deze tactiek aanhouden voor de rest van het seizoen, of denk je dat je nog van tactiek gaat veranderen?
Deze tactiek blijf ik, denk ik, aanhouden. Ik zal alleen deze week mijn team wel een beetje aanpassen aangezien Pinoké tegen Bloemendaal speelt. De week erop zal alleen nog Van der Vijfeijken nieuw in het team komen, maar voor wie weet ik nog niet. Misschien niet de handigste tactiek voor langere duur, maar je kan er wel af en toe mee in de prijzen vallen!

Wat maakt Hockey Manager zo leuk?
Ik vind het een erg leuk spel, omdat het iedereen wat meer laat nadenken over Hoofdklasse-wedstrijden.

Wil jij net als de Hoofdklasse-sterren meespelen met Hockey Manager en prachtige Malik-prijzen winnen, registreer je dan nu hier en creëer ook jouw droomteam!

Reageer