Programma en uitslagen play-offs OVK

Mannen Overgangsklasse promotie- en degradatieduels

Knock-out ronde 1: 2 juni 2011, Spandersbosch
10.00u  Cartouche – Tempo ’41 3-2
12.00u  Groninger Studs – Venlo 5-1
14.00u  Leonidas – Hopbel 3-3 (Hopbel wint na strafballen)
16.00u  Groningen – Gooische 2-2 (Gooische wint na strafballen)

Knock-out ronde 2: 5 juni 2011, Spandersbosch
12.00u  Cartouche – Groninger Studs (I)
16.00u  Hopbel – Gooische (II)

Knock-out ronde 3: 13 juni 2011, locatie nog onbekend
14.00u  Winnaar I – Winnaar II

Vrouwen Overgangsklasse promotie- en degradatieduels

Knock-out ronde 1: 2 juni 2011, Spandersbosch
10.00u  Amstelveen – Gooische 2-4
12.00u  Schaerweijde – Qui Vive 1-2
14.00u  Cartouche  – Helmond 2-3
16.00u  Breda – Groen-Geel 0-2

Knock-out ronde 2: 5 juni 2011, Spandersbosch
10.00u  Gooische –  Qui Vive (I)
14.00u  Helmond – Groen-Geel (II)

Knock-out ronde 3: 13 juni 2011, locatie onbekend
12.00u   Winnaar I – Winnaar II

Bron: Hockey.nl

Comments (8)

 1. balletje

  Ik neem aan dat het bestuur van schearweijde nu ook dhr verkerk de laan uit sturen na dit degradatie?

 2. Geweldig reactie, balletje, maar het zou beter zijn als het bestuur gewoon lekker zelf zou opstappen, stelletje prutsers!

 3. Martijn ontslaan zou wel het slimste zijn wat de club kan doen…
  Maar nee ze bieden hem een extra functie aan..

  Blijkt maar weer dat de mensen die “besturen” werkelijk geen idee hebben wat er nodig is…

 4. Grappig,Ik ben toch echt van mening dat Martijn een hele goeie is. Hem een extra functie aan bieden is het beste dat het bestuur dit seizoen heeft gedaan

 5. balletje

  Jolien BEN HET HELEMAAl MET JE EENS!!!!!!!!

  Een coach die helemaal niks van een team heeft kunnen maken en degradeert een extra functie aanbieden het beste van dit seizoen? whaahaha

 6. Clarence

  Volgnes mij is Dhr. Verkerk de enige die er vol overgave voor gegaan is. De dames van Schaerweijde dachten zeker dat ze in de hoofdklasse thuis horen, zo arrogant als ze aan het hockeyen waren op de play-outs. Als je zelfs niet van Qui Vive wint heb je niks te zoeken in de OvK. Schande van deze dames en schande voor “de kenners” die het zo persoonlijk op de man spelen in dit forum. Jammer dan hoofdklassehockey.nl deze reaktie’s niet verwijderd. Wordt niemand beter van. Wel heel erg makkelijk om alles op te hangen aan een T/C of een bestuur. Terwijl er niks wordt gezegd over de hoofdschuldige in deze, de dames zelf. Schandalig dat zij met zoveel faciliteiten er helemaal niks van gebakt hebben….

 7. Geestig, afgunst? Schaerweijde heren1 promoveert, slecht bestuur? Dames 1degradeert op doelsaldo met 22 punten (omdat Alecto Coetzee twee wedstrijden laat invliegen en onterecht doelpunt tegen HIC wordt afgekeurd), en Verkerk of de speelsters kunnen er niks van? Denk ff na!

 8. Theo de Tank

  Wat ik me afvraag is waarom een coach , in dit geval Verkerk zo wordt afgebrand door mensen die veilig achter hun pc’tje zitten en denken de hoed en de rand te weten (en dit ook ongefundeerd denken te moeten ventileren). Wat hier nu gebeurd is op de man spelen, wees een vent/vrouw en ga dat in een gesprek eens zelf aan een trainer/coach vertellen.
  Een seizoen bestaat niet alleen uit de laatste wedstrijden. Factoren pech, blessures, trainings arbeid, beleving van de spelers en ook de eigen technische en tactische kwaliteiten van spelers. We kunnen het ook omdraaien: wat zijn de selectie spelers van Schaerweijde D1 te kort gekomen om niet te degraderen. Wordt ook eens tijd dat de dames de hand in eigen boezem steken. Er zullen ongetwijfeld spelers zijn die gaan shoppen voor een nieuwe club. Als ze met de club begaan zijn blijven ze om D1 uit de 1e klasse weer naar de OVK terug te brengen.

Reageer