Rabo FIH Champions Trophy 2011 in het Wagener Stadion

De Rabo FIH Champions Trophy 2011, die de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) eerder kreeg toegewezen door de Internationale Hockey Federatie (FIH), gaat van 25 juni tot en met 3 juli 2011 plaatsvinden in het Wagener Stadion in het Amsterdamse bos. De zes deelnemende landen zijn Argentinië, Australië, Duitsland, Engeland, Korea en Nederland.

Vierlandentoernooi heren
Naast dit damestoernooi organiseert de KNHB op dezelfde locatie een vierlandentoernooi voor het Nederlands elftal heren van 28 juni tot en met 2 juli 2011. De deelnemers, buiten Nederland, van dit vierlandentoernooi zijn nog niet bekend en worden te zijner tijd bekend gemaakt door de KNHB.

Bron: Persbericht KNHB

Comments (2)

  1. Arme Max, wat gebeurt er als Oranje weer tweede wordt achter Argentinie, of erger, derde in troostfinale? “Alleen goud telt….”

  2. Dat is geweldig nieuws en een grote club aan de Trophy gastheer! Maar vergeet niet het recente nieuws dat er nu niet alleen zes maar acht teams in de Trophy en dat betekent dat Nieuw-Zeeland zijn zeker en China.as en ik denk dat inbegr.

Reageer