SCHC gaat toernooien voor goede doelen organiseren – Hoofdklasse Hockey Nederland

SCHC gaat toernooien voor goede doelen organiseren

SCHC-voorzitter Madeleine Bakker praat vandaag in AD/UN samen met voorzitters van drie andere sportverenigingen over vrijwilligersbeleid en maatschappelijke betrokkenheid.

“Wij hebben meer dan 1200 jeugdleden en zijn daardoor al maatschappelijk betrokken door de jeugd een veilige, leuke omgeving te bieden”, aldus de 49-jarige Bakker, die vijf jaar geleden de eerste vrouwelijke voorzitter van de Bilthovense topclub werd.

Maar dat is voor Bakker niet genoeg. “Net als Bloemendaal gaan we toernooien voor goede doelen organiseren. En wij hebben een interne tuchtcommissie. Wie zich niet aan de regels houdt, moet op het matje komen. Wij hebben ook een opvoedfunctie.”

Bron: AD/UN

Comments (3)

  1. Artikel gelezen, wat een lariekoek! Bakker denkt alleen aan zichzelf! Ze gaat de boeken in als de slechtste voorzitter ever! Beweegt zich als een ongeleid projectiel en iedereen die het niet met eens is met haar moet het veldruimen.

    Ze behandelt de vrijwilligers als haar personeel en maakt hiermee een enorme denkfout! “over het algemeen ben ik best positief over ons vrijwilligersbestand”? Over het algemeen best positief? Je moet je schamen met zulke uitspraken. Tuchtcommissie? Met aan het hoofd je vriendin? Een wassenneus!

    Organisatie absoluut niet op orde! Bestuursleden lopen gillend weg! Zelf plaatsnemen in commissies waar een voorzitter niet in thuis hoort(tophockey/algemeen /continuïteit) Capabele mensen willen niet onder haar in bestuur/commissie plaatsnemen, anderen wachten op volgend jaar; dan kan de vlag uit op Stichtsche! Maar ze zal zichzelf wel weer tot ere-voorzitter laten uitroepen…..

  2. Zo zo! Dat zijn nogal heftige beschuldigingen! Is deze reactie gevoed door een soort van rancune, of gevoed door de werkelijkheid??

  3. Helaas werkelijkheid Iman, en dit leeft bij heel veel leden op ons Stichtsche! Maar nog even en dan zijn we van haar verlost!

Leave a Reply