Spelers OZ heren en dames 1 worden trainers Hockey Academie

De Hockey Academie van hoofdsponsors ABN AMRO en Eifel gaat op woensdag 16 maart weer van start met haar trainingen. Het vertrouwde gezicht van Jeroen Delmée zal niet meer te zien zijn nu Jeroen in België aan de slag is gegaan als trainer bij de Belgische Hockeybond.

De D-junioren starten zoals voorheen om 15:00 uur onder leiding van Duits record international Tina Bachman die daarbij op veld 3 ondersteund wordt door de spits van Heren 1, Bob de Voogd.

De meisjes C-junioren starten om 16.30 uur op veld 8 onder leiding van wereldkampioen Rob Hammond die daarbij hulp krijgt van de Heren 1 spelers Jelle Galema en Marc Salles. Zij trainen om 18:00 uur op veld 1 de jongens C-junioren.

De meisjes B-junioren starten om 16.30 uur op veld 3 onder leiding van Nederlands international Marcel Balkestein en hij zal daarbij hulp krijgen van Spaans international David Allegre. Om 18.00 uur starten de jongens B-junioren eveneens op veld 3.

De data van trainingen voor de Hockey Academie zullen zijn: 16 maart, 23 maart, 6 april, 13 april, 20 april, 27 april, 4 mei en 11 mei. Op 30 maart zal er geen training zijn vanwege de Hoofdklassewedstrijd OZ-Tilburg.

Bron: Website Oranje Zwart

Reageer