Tegenstanders gezocht voor Chinees damesteam

Dit jaar wil een Chinees dames hockeyteam, van aanzienlijke sterkte (semiprofessioneel) Nederland bezoeken en daar een aantal wedstrijden spelen tegen Nederlandse teams. Daarnaast staan ze open voor trainingen, gezamenlijke clinics e.d. De totale groep zal bestaan uit ca. 20-22 personen, speelsters, coaches en begeleiders. Het team komt uit Tianjin, een grote stad in het noordoosten van China, op circa 150 km van Beijing gelegen aan de kust. Data zijn nog niet bekend. Dit ligt mede aan de mogelijkheden in Nederland.

De Chinese groep betaalt zelf de reis en hun verblijf, hoewel elke mogelijke vorm van steun welkom is (bijvoorbeeld de mogelijkheid om met korting een hotel te boeken). Ze zullen naast de sportieve component ook wat van Nederland gaan zien, die combinatie is voor hen zeker belangrijk, hoewel het sportieve component centraal staat.

Onze vraag is of er verenigingen zijn die tegen dit Chinese team willen spelen en/of trainen en in welke periode van het jaar dit zou kunnen. Misschien is er zelfs wel een toernooi waar het team aan kan deelnemen, altijd leuk om een buitenlandse inbreng te hebben. Wij staan open voor alle suggesties en mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op met Jean-Paul Haenen, hij fungeert als tussenpersoon en kan meer informatie verstrekken. Mail naar jeanpaul@kwanonline.nl of bel naar 034-3575901.

Reageer