Zuid-Afrikaanse topschutter Coetzee naar Pinoké

Aankomend seizoen zal de aanval van Pinoké versterkt worden door de ervaren Zuid-Afrikaanse international Pietie Coetzee (foto rechts). Na Lotte Bant is zij de tweede versterking voor de damesselectie van coach Etienne Spee.

De 32-jarige Coetzee staat bekend om haar scorende vermogen. In de 200 internationale wedstrijden die ze heeft gespeeld, heeft ze maar liefst 200 goals gemaakt. Haar sleeppush is haar geheime wapen, haar opbouwende vermogen haar kracht.

Pinoké is zeer verheugd een ervaren international als Pietie aan de selectie te mogen toevoegen.

Pietie kiest voor de Steekneuzen, omdat zij graag wil meewerken aan de eensluidende ambities van coach Etienne Spee en het bestuur. Pinoké dient een stabiele Hoofdklasser te zijn, met een zich ontwikkelend team waarbinnen de individuele talenten van speelsters nog verder worden ontwikkeld. Dat is een ideale basis om talentvolle jeugd door te laten stromen.

Momenteel speelt de topschutter twee wedstrijden mee met Overgangsklasser Alecto. Daar heeft zij meteen haar waarde bewezen, want tegen HIC werd met 3-1 gewonnen door drie doelpunten van de international.

Comments (5)

 1. Pietie kiest voor de Steekneuzen, omdat zij graag wil meewerken aan de eensluidende ambities van coach Etienne Spee en het bestuur.

  dit gelooft toch niemand deze mevrouw kiest voor Pinoke omdat die het beste aanbod hadden, niks mis mee maar kom nou niet met dat gewauwel dat ze kiest voor de ambitie van de coach en het bestuur

 2. Kom op Pieter, je weet toch net zo goed als ik dat dit de formele taal is die door besturen en spelers gebruikt wordt bij een transfer. Ze kunnen moeilijk zeggen ze kwam “omdat wij het meeste hebben geboden!!”

 3. Snap ik en ben ik met je eens maar er staat nu zo,n kwijlstuk moest er gewoon even op reageren.

  Maar nogmaals snap dat het zo werkt

 4. inderdaad thijs, zelf zeker ook 200 goals in 200 interlands achter je naam

 5. @sjon

  Superknap maar is dat een garantie dat je op je 32e in de hk er ook nog ff 30 inschiet?

  waar blijft de jeugd bij Pinoke, die lopen met zijn allen de deur uit.

Reageer