Verzijden per direct weg bij hockeysters Breda

Breda heeft besloten de samenwerking met Erik Verzijden per direct te beëindigen, zo laat de club in een persbericht weten. Erik Verzijden was verantwoordelijk voor het eerste damesteam van Breda.

Na een zwakke start haalde Breda genoeg punten om voor de winterstop boven de streep te eindigen. Na de winterstop zit het tot nu toe niet mee. De concurrentie heeft Breda achterhaald. Breda staat nu laatste in de Overgangsklasse.

Rutger Mensen, de huidige assistent van Erik Verzijden, en Tijn van der Reijt zijn aangesteld om de taken van Erik over te nemen.

Erik Verzijden zegt: “Ik accepteer de keuze van de club, maar had dit heel erg graag zelf afgemaakt. Erg jammer dat dit zo loopt.”

”Het mag duidelijk zijn dat het gebrek aan resultaten niet alleen aan de coach te wijten is. In de sport werkt het echter zo. Wij hopen van harte dat deze keuze het gewenste effect heeft. Voor Breda telt maar één ding en dat is handhaving in de Overgangsklasse. Onze inschatting is dat deze beslissing de kans op handhaving vergroot.” zegt Robbie Pastoor, verantwoordelijk voor Tophockey bij Breda.b

Reageer