Van Odijk nieuwe voorzitter SCHC

In de Algemene Ledenvergadering van SCHC van 27 juni is Gerard van Odijk benoemd tot nieuwe voorzitter. Zijn voorganger Madeleine Bakker is voor haar inzet voor SCHC, waaronder zes jaar voorzitterschap, tot Erelid benoemd.

Naast Gerard van Odijk werden ook Harry van der Kraats (secretaris), Johan Faber (penningmeester), Hein Ploegmakers (sponsoring) en Johan Louter (senioren/innovatie) als nieuwe bestuursleden benoemd. Het bestuur bestaat verder uit Robert Meijer (tophockey dames), Karen Paanakker (tophockey heren) en Michiel van Roozendaal (accommodatie).

Comments (12)

 1. Lekker een bestuur met een enorm SCHC-verleden, NOT! Even snel geteld, niemand van deze mensen heeft in de SCHC-jeugd gespeeld en tel ik 2 hockeyers van de 8…. Het Stichtsche-gevoel is hierbij overleden. Veel te veel mensen die niks met SCHC hebben en alleen maar uit zijn op baantjes. Gerard zou zich omdraaien….

 2. Heb begrepen dat SCHC een bestuur wilt dat met een open blik onafhankelijk kan besturen. Juist omdat er in het verleden de belangen, lijnen en familievetes kriskras door elkaar liepen.

 3. robert Meijer

  Beste Fred,

  niet de eerste keer dat je reageert op SCHC, op zich lijk je aardig op de hoogte te zijn, overigens klopt het aantal hockeyers niet helemaal, maar als je nu een vent bent maak je dan eens bekend wie je bent. Wel zo makkelijk om alleen maar anoniem (altijd negatief) te reageren, waarom heb je je zelf niet kandidaat gesteld, kunnen we het er misschien eens samen over hebben, maar denk niet dat je dat aandurft. ik hoor het graag.
  Robert Meijer

 4. Wat raar dat de reactie van Fred is weggehaald? schreef toch niets verkeerds? beetje vreemd omdan zomaar een reactie weg tehalen. wat is precies de reden?

 5. Beste Pim,

  Eens, ik had volgens mij ook niets verkeerd gezegd. Blijkbaar wel in de ogen van HKH.

 6. Heren,heren, jullie lijken wel een stel kleine jongens. Wat maakt het allemaal uit.Niet interesant wie de langste heeft, als die club,en wat voor club, maar goed bestuurd wordt. Succes Odijk.
  Utrecht

 7. Robert Meijer

  Beste Fred,

  dat weghalen hoeft van mij ook niet. Moet wel zeggen dat je een oude truc gebruikt, ik vraag je je bekend te maken en dan ga je vervolgens over hele andere zaken praten. Ja, ik ben echt Robert Meijer. Altijd bereid een kopje koffie met je te drinken, maar draai er nou eens niet omheen en maak je bekend, zo ongelovelijk makkelijk om annoniem kritiek te hebben. Maar nogmaals, ik denk dat je die kans voorbij laat gaan. Als je het niet erg vindt praat ik niet over mensen die bij ons of voor ons werken, zou wel erg ongepast zijn.

  Ik hoor het wel
  Robert Meijer

 8. Beste Robert,

  Ik ben Fred, heb je de ledenlijst al doorgespit? Wie gebruikt hier nu de oude truc, Robert? Ga dan inhoudelijk in op wat ik te zeggen heb en je niet steeds afvragen wie ik ben. Eerst praat je wel over mensen die bij SCHC of voor SCHC werken en als er een kritische vraag komt, praat je opeens niet meer over deze mensen? Je hebt blijkbaar wel mijn reactie gelezen voordat het werd verwijderd, dus beantwoord hem maar! Waarom ben je zo benieuwd naar mijn echte naam, terwijl een werknemer bij jullie steeds wel een andere naam gebruikt, dan dat die werkelijk heeft?

  Groet, Fred

 9. Welles/nietes, welles/nietes, welles/nietes, welles/nietes. Mannen, ga eens een kop koffie drinken.

 10. robert Meijer

  Beste Fred, (of zijn alleen de eerste twee letters van je echte voornaam?)

  sluit me aan bij Le Roi, dit schiet zo niet op, kopje koffie drinken blijft staan, maar denk niet dat je die moeite wil nemen, mijn telefoonnummer staat op de site van SCHC, dus je kunt me zo bereiken,

  groet

  Robert

 11. TheoJanssen

  Beetje sneu dat een bestuurslid (lees: op de achtergrond) zich hier aan het verdedigen is. Kritiek heb je nu eenmaal, zeker met het leden aantal van zo’n grote ”familie club”.

  ps. There is only one Theo Janssen

 12. Beste Robert,

  Laat verder maar, ik weet genoeg. Je bent alleen maar geïnteresseerd in mijn identiteit, daarom reageer je niet inhoudelijk. Jouw uitnodiging voor een kopje koffie is alleen maar om mij te ontmoeten. Maar daarvoor moet je naar een dating site. Hier is het de bedoeling dat je een discussie voert. Ook al vind je de kritiek onterecht, ga de discussie aan, of niet. Ga je niet alleen bezighouden om de naam achter diegene.

  Laten we het hier maar bij laten.

  Groet, Fred
  PS: Ik heet Fred, dus de eerste vier letters kloppen wel..!?

Reageer