Wat te verwachten op HKH.nl tijdens de winterstop?

Zijlijnen zijn ingeruild voor balken, noppen zijn veranderd in gladde zolen en die `vreemde´ platte stick is weer uit de schuur gehaald: het zaalhockey is weer begonnen! Vol overgave zijn teams al druk aan het trainen in de plaatselijke hal naar aanloop van het nieuwe zaalseizoen.

Aanstaande zondag zal in de Olympos te Utrecht de aftrap van het nieuwe zaalseizoen zijn. Hier vindt namelijk hét inspeeltoernooi van zaalhockey plaats, het Indoor Top Toernooi. Uiteraard zijn wij hierbij om verslag te doen.

Maar wat kan je tijdens de winterstop nog meer van ons verwachten?

Zaalhockey
Niet alleen het veldhockey is belangrijk, ook het zaalhockey zal veel in de spotlight komen te staan. Tijdens de Indoor Hoofdklasse komen nieuwtjes, uitslagen, standen en interviews voorbij en natuurlijk krijgen de Oranjedames en –heren, die zich voorbereiden op het WK Indoor in Polen, ook de aandacht die zij verdienen. Tijdens het WK Indoor zal HKH.nl de Oranjesterren op de voet volgen en kan jij alle ontwikkelingen hier lezen.

Nieuwe rubriek
De nieuwe rubriek die binnenkort wekelijks te lezen zal zijn heet: `Het winkelmandje van…´Je raadt het al, HKH.nl gaat mee boodschappen doen met de sterren uit de Hoofdklasse. Hierin worden vreemde eetgewoontes onthult, verklappen spelers hun favoriete gerecht, vertellen ze hun eetwensen die zij hebben voor en na een training of wedstrijd, verklappen ze wat hun eetgeheimen is en nog veel meer.

Columns

Naast het gebruikelijke nieuws zullen ook de columns van onze columnisten Jesse Mahieu, Timme Hoyng, Don Prins en Sander van der Weide gewoon op de site te lezen zijn. Natuurlijk is er nog steeds plek voor ingezonden columns, dus als je een mening kwijt wilt of het gewoon leuk vindt om te schrijven, aarzel dan niet en stuur het naar l.schmidt@hkhockey.nl

Gebruikelijk content
Nu het veldhockey stilligt betekent dat natuurlijk niet dat de gebruikelijke content zal veranderen. Naast de columns die nog steeds voorbij gaan komen, zijn vacatures, internationaal nieuws, nieuws over spelers, coaches en clubs, het Nederlands elftal en actiefoto´s nog steeds te bezichtigen op de site. Ook bij de actiefoto´s geldt, heb je mooie foto´s? Stuur ze door naar l.schmidt@hkhockey.nl

Hockey Manager


Het enige wat wel even wordt stilgelegd tijdens de winterstop is Hockey Manager. Er worden nu geen wedstrijden in de Hoofdklasse gespeeld waardoor de online game niet beschikbaar is voor wijzigingen. Natuurlijk kan je jezelf wel registreren zodat je meteen kunt beginnen met het samenstellen van jouw droomteam als de Hoofdklasse begin maart weer van start gaat. Wanneer de inhaalwedstrijden van 28 november eind februari gespeeld zijn, zal Hockey Manager de uitslagen en andere informatie doorvoeren en zal eindelijk de weekwinnaar bekend worden. Daarna wordt Hockey Manager weer geopend en kan de tweede helft van het seizoen van start gaan.

Blijf dus tijdens de winterstop van alles in tophockeyland op de hoogte hier bij HKH.nl!

Reageer