Weekwinnaar Catharina verklapt haar Hockey Manager geheimen

Catharina van Dedem (11) was deze week, na een drie maanden lange winterslaap, de weekwinnaar van Hockey Manager. De geluksvogel won met een weekscore van 244 punten een prachtige gouden Malik-stick ter waarde van maar liefst 329,95 euro. Catharina hockeyt bij Pinoké in de D-jeugd en is daarmee de jongste weekwinnaar tot nu toe. In het interview verklapt de jonge winnares haar spelgeheimen.

Welke spelers speelden er afgelopen weekend in jouw droomteam?
Aanvallers: Mirco Pruyser, Eli Matheson, Roderick Huber en Bjorn Kellerman
Middenvelders: Valentin Verga, Balder Bomans en Foeke Nauta
Verdedigers: Taeke Teakema, Justin Reid-Ross en Loyd Madsen
Keeper: Diederik Mars

Waarom heb je juist voor die spelers gekozen?
Ik hockey bij Pinoké, dus vond ik het leuk om veel spelers van mijn eigen club er in te zetten. Ook heb ik gekeken welke spelers vaak scoren en wie er in het Nederlands elftal spelen.

Wat was jouw tactiek?
Mijn tactiek was om spelers te kopen die veel goals maken zoals Taeke Taekema, want dan krijg je veel punten! En ik keek voor elke wedstrijd wie er tegen wie speelde, want als Amsterdam tegen een minder goede club speelt, dan maakt Taeke Taekema veel strafcorners en dan krijg je veel punten!

Blijf je deze tactiek voor de rest van het seizoen aanhouden, of denk je dat je nog van tactiek gaat veranderen?
Ja, ik denk dat ik wel wat spelers ga wisselen. Zo heb ik bijvoorbeeld nu Roel Bovendeert gekocht en ik denk dat ik die ook wel een keer in mijn team ga zetten. Ik heb namelijk veel buitenlanders in mijn team en stel dat er een paar weg zijn, dan moet ik wel vervangers hebben. Maar voorlopig gaan ze nog niet weg.

Wat maakt Hockey Manager zo leuk?
Het leuke aan Hockey Manager is dat het spelletje op de computer over echte spelers en echte wedstrijden gaat. En je moet natuurlijk goed nadenken welke spelers je in het veld zet.

Wat zou je nieuwe hockeymanagers voor een tip willen geven?
Dat je kijkt wie er veel goals maken. Die spelers zijn over het algemeen wel duurder dan de andere spelers, maar dan koop je voor de rest goedkopere spelers.

Wil jij net als Catharina meespelen met Hockey Manager en prachtige prijzen winnen, registreer je dan nu hier en creëer jouw droomteam!

Reageer