Weekwinnaars Gees en Mark verklappen Hockey Manager geheimen

Het koppel Gees en Mark uit Haarlem was deze week, na een spannende en verrassende speelronde, de weekwinnaar van Hockey Manager. De geluksvogels wonnen met een weekscore van maar liefst 262 punten een prachtige gouden Malik-stick. In het interview verklapt het koppel hun spelgeheimen.

Welke spelers speelden er afgelopen weekend in jullie droomteam?
Wij hadden alle basisspelers van Pinoké in ons team, op Diederik Mars (keeper) na. In de plaats van Mars hadden wij Akbar van Laren opgesteld. Dat ligt niet aan de keeperskwaliteiten van Diederik, hoor, maar de credits waren op om hem te kopen!

Waarom hebben juist voor die spelers gekozen?
Wij volgen Pinoké Heren 1 al een aantal jaar, maar dit seizoen hebben ze een erg sterk en leuk team waarvan wij denken dat ze nog voor de nodige verrassingen gaan zorgen, zoals het halen van de play-offs.

Wat was jullie tactiek?
Per week bekijken we wat de wedstrijden zijn van het aankomende weekend en aan de hand daarvan stellen wij spelers op. Dat lijkt ons de juiste tactiek. Met alle respect voor HDM, maar we verwachtten dat Pinoké er gemakkelijk overheen zou gaan met veel doelpunten en dat is goed voor Hockey Manager. Vandaar dat we dus op één na de gehele selectie van Pinoké erin hebben gezet. We hadden natuurlijk wel het geluk dat Bloemendaal geen monsterscore heeft neergezet.

Blijven jullie deze tactiek voor de rest van het seizoen aanhouden, of denken jullie dat jullie nog van tactiek gaan veranderen?
Voor aankomende zondag zullen we weinig veranderen aan de 11 spelers, aangezien Pinoké tegen Tilburg speelt. En Laren moet tegen Bloemendaal, dus Akbar moet voor punten gaan zorgen met zijn vele reddingen. De week erna zullen we wel weer het één en ander veranderen gezien de interessante speelronde. Misschien dat we dan de cornerspecialisten van Oranje Zwart en Kampong erin zetten..

Wat maakt Hockey Manager volgens jullie zo leuk?
Je blijft op de hoogte van de gebeurtenissen in de Hoofdklasse, omdat je bezig bent een team te vormen waarmee je uiteindelijk wilt winnen. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om een geblesseerde speler op te stellen. Het is zeker een zeer leuk initiatief.

Wat zouden jullie nieuwe hockeymanagers voor een tip willen geven?
Bekijk wat voor wedstrijden er zijn en bouw daar je team omheen. Met de Hoofdklasse-teams dit jaar, waar we waarschijnlijk nog de meest bizarre uitslagen zullen gaan krijgen, zul je toch ook veel geluk moeten hebben.

Wil jij net als Gees en Mark meespelen met Hockey Manager en prachtige Malik-prijzen winnen, registreer je dan nu hier en creëer ook jouw droomteam!

Reageer