Welten: kan niet meer ‘meehobbelen’

Hockeyster Lidewij Welten (21) uit Valkenswaard beleefde de ‘gouden’ Olympische Spelen in Peking achteraf iets te veel als een droom.

Ze hoopt op een herkansing in Londen. “De tijd van meehobbelen is geweest”, weet Welten. De hockeyster, ooit begonnen bij HOD in Valkenswaard, knokte zich in 2008 vlak voor de Spelen van Peking via een stageplaats verrassend bij de olympische selectie. Sindsdien heeft ze geen wedstrijd van Oranje meer gemist.

Inmiddels is ze uitgegroeid tot een dragende speelster. “Ik moet nu mijn verantwoordelijkheid pakken en kan me niet meer verschuilen achter dat meisje van 18.”

Bron: Eindhovens Dagblad

Comments (4)

  1. Gaat hoofdklassehockey stoppen?! Er zijn al een aantal dagen geen nieuwe berichten… Kom aan Bas!!! Nieuwe info en of foto’s graag!!

  2. Ik denk dat Bas kerstvakantie heeft,misschien is hij wel op winstersport of op vakantie. Dat is toch niet zo gek deze dagen? Wellicht heeft hij daarom geen tijd om de site te up to daten. Trouwens zoveel nieuws is er in de winsterstop niet of Bas moet ons willen melden waar alle hockeyers naartoe zijn op vakantie 😉

  3. Helemaal mee eens, maar voor de lezers is het dan misschien beter om dat (net als Hockey.nl) op de voorpagina te melden.

  4. heel goed kenner?, altijd ruimte voor verbetering zoeken dus ook op deze site. ik hoop oprecht dat noppie de rest van het jaar nog doorkomt, hij heeft blijkbaar dringend behoefte aan info…

Reageer