Zondag 11 maart eerste TD op RHV Leonidas!


De donkere dagen zijn voorbij, men ontwaakt uit z’n winterslaap, de ergste kou is weer verdreven dus de tweede helft van de competitie breekt aan!
Wie wordt er kampioen? Wie verkeert er in acute degradatienood?
De climax van het seizoen wordt ingezet, dan mag een knallend TD op Leonidas uiteraard niet ontbreken! Het lentebal wordt 11 maart officieel geopend!
Begin: 16:30 uur (Na Leonidas H1 – HBS H1)
Einde: 21:30 uur
Waar: R.H.V. Leonidas

Comments (5)

 1. Beste hockeyers,
  De dagen worden langer, de temperatuur loopt weer op en na een lange winterslaap wordt Hudito langzaamaan weer wakker. Tenminste dat dachten we allemaal totdat twee weken geleden de winter zich nog even van zijn beste kant liet zien! Heel Nederland was bi…nnen twee dagen bevangen met de elfstedenkoorts. De tocht der tochten hield elke sporter in zijn greep en een ieder die zich op het ijs begaf waande zich eventjes Henk Angenent. Helaas bleek ook dit jaar op het allerlaatste moment het ijs niet sterk genoeg om deze heldentocht door te laten gaan. Daarom organiseert Party&Zo zijn eigen alternatieve elfstedentocht! Dus haal voor dit jaar een laatste keer de schaatsen uit het vet, trek de muts nog eens diep over je oren en haal de sjaal nog een keer aan! Wij zien je graag aan de start op 11 maart om 17.00 uur.
  Om deze dag in het teken van sporthelden helemaal compleet te maken zullen alle zaalkampioenen om 17.30 uur gehuldigd worden!
  Wat te doen om jezelf tot de helden van hudito te voegen:
  1. Haal je stempelkaart op bij de bar!
  2. Verzamel 11 stempels bij elkaar.
  3. Lever je stempelkaart in voor een alternatief kruisje.
  start: 16:30 uur
  Eind: ????
  Tot zondag 11 maart@HUDITO!
  Groetjes
  Party&Zo
  Ps. Vergeet niet je schaatsoutfit aan te trekken voor dit sportieve evenement!

 2. Sappie, geef gewoon je eigen td hier op de site op dan hoef je dit niet zo te plaatsten, ook al ben ik victoriaan de td’s bij leonidas zijn altijd TOP dus kom allemaal gezellig naar leonidas as zondag

 3. Is al 1,5 week geleden gebeurt maar als ze het niet plaatsen doen we het maar zo 🙂

 4. Niet alleen Victoria is vaak gezien en graag gezien: HCR komt ook altijd graag bij ons in de LTD tent. Tot zondag !

 5. Ik weet uit ervaring dat Hudito td ook erg leuk is! Ik als dshc-er kom er graag, leuke meisjes en geen eindtijd!

Reageer