Documentaire: Hockey in Brussel

TV Brussel maakte onlangs een uitgebreide documentaire over enkele buitenlandse spelers en speelsters die in de Belgische competitie op het hoogste niveau hockeyen. Sucessen van de nationale teams stralen af op de Belgische competitie en lokken goede buitenlandse internationals naar de Zuiderburen. U kunt hier de reportage te bekijken.

Comments (2)

  1. Goed dat het niveau in België stijgt en goed dat alle 3de garnituur buitenlander daar naar toe gaan, is er hopelijk meer ruimte voor echte toppers en eigen jeugd…

  2. MEEEENS, dat moet je toch eens komen kijken in belgie, dat is echt geen derde garnituur….

    er zijn spelers in belgie die al 5 jaar daar spelen en goed nederlands of frans spreken, maar er zijn ook zeer veel zeer goede internationals die in de Hoofdklasse een meerwaarde zouden hebben. beter dan wat er bij veel clubs nu rondloopt in nederland (zie schc bijvoorbeeld).

    de Top 6 van belgie zou op dit moment in de hoofdklasse mee kunnen hockeyen. dus als je commentaar leverd onderbouw die dan…. want zo te lezen heb je van dit interview weinig begrepen. en het is maar een kleine selectie van spelers die in dit interview mee doen, Dragons, Leuven etc zijn hierbij niet meegenomen omdat het puur gaat om Brusselse clubs.

Reageer